Samsunspor'da moraller yerinde

Niğde Anadolu FK karşılaşması için son çalışmasını 5 Şubat Stadı'nda yapan kırmızı beyazlı ekipte, futbolcuların istekli ve hırslı görüntüleri teknik ekibi de yarın ki müsabaka öncesinde umutlandırdı. 

Haberlinki
Haberlinki
03 Kasım 2018 Cumartesi 14:33
Samsunspor'da moraller yerinde

Yılport Samsunspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını Niğde 5 Şubat Stadı'nda yaptığı çalışmayla tamamladı. Teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan idman ilk olarak ısınma hareketleri, sonrasında ise 5’e 2 orta oyunu ile devam etti. Kırmızı beyazlı oyuncuların son derece istekli ve hırslı göründüğü çalışmada teknik direktör Taner Taşkın, oyuncularıyla saha içinde kısa kısa konuşmalarda gerçekleştirdi. 

MORALLER YERİNDE 

Ligde kaybetmeye tahammüllerinin olmadığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Takım olarak son haftalarda hem futbol hem de oyun olarak iyi bir karakter ortaya koyuyoruz. İnşallah yarın Niğde Anadolu Futbol Kulübü karşılaşmasında da bu performansımızı sergileyeceğiz ve sahadan istediğimiz sonuçla ayrılacağız. Benim futbolcularıma güvenim sonsuz. İnşallah başarılı olacağız" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.