Samsunspor'da şok gelişme ! Kulübün anahtarı vali Kaymak'a teslim edilecek

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu ve Yönetim Kurulu Üyeleri dünkü kongrenin ardından bugün yaptıkları toplantının ardından toplu istifa ettiler. Kulüp yöneticiliğini kimse üstlenmeyince kulübün anahtarı da Vali Osman Kaymak'a teslim edilecek.

29 Aralık 2017 Cuma 20:15
Samsunspor'da şok gelişme ! Kulübün anahtarı vali Kaymak'a teslim edilecek

Dün olaylı geçen ve aday çıkmamasının ardından seçim maddesinin ertelendiği kongrenin ardından bugün yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Başkan Erkurt Tutu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifa ettiklerini açıkladılar. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; “Yönetim Kurulumuz, 27 Aralık 2014 tarihinde üstlenmiş olduğu görevlerini, büyük bir onur ve özveri ile 28 Aralık 2017 tarihindeki Olağanüstü Genel Kurul’a kadar taşımıştır. Gerek kongre süreci içerisinde ve gerekse 28 Aralık 2017 günü yapılan kongrede ne yazık ki aday çıkmamış, Kongre Divan Kurulu Başkanlığı kongreyi ertelemiş, görevi yeniden kurulumuza vermiştir. Ancak tüm bu kongre sürecinde ve kongre salonunda da ifade ettiğimiz gibi kurulumuz aday değildir. 29 Aralık 2017 günü Nuri Asan tesislerinde yaptığımız son toplantı ile Yönetim Kurulumuz daha önce de açıklanan sebepler ile Samsunspor’da üstlenmiş olduğu görevlerinden istifa etmiştir” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.