Samsunspor'dan anlamlı ziyaret 

Yılport Samsunspor’un yardımcı antrenörü Cenk İşler ve futbolculardan İlyas Kubilay Yavuz ile Bahattin Köse, Samsun’da lösemi tedavisi gören minik çocuklara bez yardımında bulundu.

Haberlinki
Haberlinki
02 Kasım 2018 Cuma 13:56
Samsunspor'dan anlamlı ziyaret 

Yılport Samsunspor’un yardımcı antrenörü Cenk İşler ve futbolculardan İlyas Kubilay Yavuz ile Bahattin Köse, Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği’ne (LÖSAM) destek olarak Samsun’da lösemi tedavisi gören minik çocuklara bez yardımında bulundu.

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ 

Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan öğrenci ve öğretmenler tarafından başlatılan projeye destek vermek amacıyla okula giden yardımcı antrenör Cenk İşler ve futbolculardan İlyas Kubilay Yavuz ile Bahattin Köse, ilk olarak burada öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle kısa bir söyleşi yapan yardımcı antrenör ve futbolcular daha sonra kendilerine yöneltilen sorularını yanıtladılar. Ardından LÖSAM Derneğine giden Cenk İşler ve futbolcular, lösemi tedavisi gören miniklere bezleri verdiler.

SEVGİYİ HAK EDİYORLAR 

Her zaman lösemili çocuklarının yanında olduklarını belirten Yılport Samsunspor Yardımcı Antrenörü Cenk İşler, “Benim eski bir arkadaşım ve Altınkum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen olan Recep Sermet Boyar bana bu konuyu açında bende memnuniyetle destekte bulunacağımızı söyledim. Elimizden ne geliyorsa Yılport Samsunspor ve futbolcular olarak lösemili çocuklarımızın yanındayız. Bundan sonra devamlı iletişime geçelim. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporLÖSAM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.