Samsunspor Gazişehir Gaziantep maçı ardından yorumlar

Dün akşam oynan Samsunspor Gazişehir Gaziantep karşılaşmasının ardından iki takımında teknik direktörleri maç hakkında yorumlarını iletti.

14 Ağustos 2017 Pazartesi 09:25
Samsunspor Gazişehir Gaziantep maçı ardından yorumlar

Gazişehir Gaziantep FK Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar maç sonrası;

"Bu gün iki takım da ikişer puan kaybetti. Ama böyle bir havada top oynamak kolay değil. Takım olarak üretken olamadık. Üretken olamayınca pozisyon yakalayamadık. Gol yollarında etkili olamadık. En azından gol yememek gerekiyordu. Bunu öğrencilerim yaptı. İki takımı da kutluyorum. Alınan bir puan bizim için önemli. Kar olarak değerlendiriyoruz. Özellikle deplasmanlarda kaybetmemek çok iyi. Her zaman bir puan alınmaz, zaman zaman 3 puan da alınır. Özellikle şampiyonluğa oynayan takımlar her maçı iki puan üzerinden hesaplamalı" diye konuştu.

Samsunspor Teknik Direktörü Alpay Özalan, takımın iyi mücadele ettiğini belirterek;

"Maçın hakimi bizdik. Burada kaybedilen puanların telafisi Manisaspor karşısında olacaktır. Bu sıcak havada mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Eksik olan goldü. Özgür hoca iki tane penaltımızı es geçti diye düşünüyorum. Ama takımımın mücadelesinden son derece memnunum. Sadece üçüncü bölgede pozisyon üretmede, gol atmada eksiğimiz var. Transferde iki yabancıyla görüşüyoruz. Son aşamaya geldik. O iki oyuncu takımıza büyük güç katacaktır. Bir iki tane daha yerli alternatif oyuncu almayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.08.2017 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.