Samsunspor, genç futbolcu Efe Halil Şimşek’i transfer etti

SAMSUNSPOR, 2007 DOĞUMLU DEFANS OYUNCUSU EFE HALİL ŞİMŞEK’İ ALTYAPIYA TRANSFER ETTİ.

31 Ağustos 2023 Perşembe 16:46
Samsunspor, genç futbolcu Efe Halil Şimşek’i transfer etti

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, 2007 doğumlu defans oyuncusu Efe Halil Şimşek’i altyapıya transfer etti.

Samsunspor, Sivasspor’un altyapısından gelecek vadeden Efe Halil Şimşek’i akademi kadrosuna kattı. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen yatırım, futbol çevreleri tarafından da takdir topladı.

16 yaşındaki Efe Halil Şimşek, 1.85 boyuyla ve sol stoper pozisyonunda görev yapmasıyla dikkat çekiyor. Sol ayağını oldukça etkili bir şekilde kullanan genç oyuncu, hava toplarındaki hakimiyeti ile de öne çıkıyor. Bu özellikleriyle hem defansif hem de hücum anlamında takıma katkı sağlayabilecek bir yeteneğe sahip olan Şimşek’i Samsunspor haricinde diğer Süper Lig kulüpleri de kadrosuna katmak istiyordu.

Efe Halil Şimşek, altyapı kademelerindeki performansıyla da göz doldurdu. Milli takımın çeşitli yaş gruplarında boy gösteren 16 yaşındaki oyuncu, bu maçlarda geleceğin yıldızları arasında yer alabileceğinin sinyallerini verdi. Altyapıdaki antrenörleri de Şimşek’in yeteneklerine ve gelişim potansiyeline dikkat çekti.

Karadeniz temsilcisi, genç yetenek avındaki bu adımıyla takımın gelecekteki rekabet gücünü de arttırmayı hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.