Samsunspor Şampiyonluk Yolunda!

Ankara'da Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor, yaptığı son idmanla maçın hazırlıklarını tamamladı. İdmana, sakatlığı atlatan Okan Dernek ve İlyas Kubilay Yavuz da katıldı.

Haberlinki
Haberlinki
03 Nisan 2019 Çarşamba 08:50
Samsunspor Şampiyonluk Yolunda!

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunspor, bugün (3 Nisan Çarşamba) Ankara'da karşılaşacağı Keçiörengücü maçının tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz idmanını Gençlerbirliği Spor Tesisleri’ndeki Suni Çim sahasında yaptı. Teknik Direktör İsmet Taşdemir yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 çalışma ile süren antrenman çift kale maçın ardından son buldu. Ankara’da yaşayan taraftarlarımız da Gençlerbirliği Spor Tesisleri’nin önünde meşale yakarak taraftarımızı karşıladı ve antrenmanı tribünden takip etti.

Bu maç öncesinde Samsunspor'un TFF 2. Lig'de 61 puanı bulunurken, Keçiörengücü ise 63 puanda. TFF 2. Lig'de Keçiörengücü lider durumda bulunurken, Samsunspor ise ikinci sırada yer alıyor.

Samsunspor’un mutlak galibiyet parolası ile çıkacağı karşılaşmaya Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Aytaç Sulu, Nuri Terliksiz, Canberk Dilaver, Savaş Yılmaz (Okan Dernek), Oğuz Gürbulak, Bahattin Köse, Ramazan Çevik, İlyas Kubilay Yavuz ve Abdulkadir Özgen ilk 11’i ile başlaması bekleniyor.

TARİH: 3 NİSAN ÇARŞAMBA (BUGÜN)

SAAT: 15:00

YER: AKTEPE STADI

Keçiörengücü - Samsunspor maçı Haberaks TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İHA

Son Güncelleme: 04.04.2019 10:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.