Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş'a tam not!

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un yeni Teknik Direktörü Besim Durmuş, görev aldığı ilk 3 karşılaşmada kendisinden önce görev alan Alpay Özalan ve Engin İpekoğlu’ndan daha fazla puan topladı.

Haberlinki
Haberlinki
07 Mart 2018 Çarşamba 14:59
Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş'a tam not!

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un yeni Teknik Direktörü Besim Durmuş, görev aldığı ilk 3 karşılaşmada kendisinden önce görev alan Alpay Özalan ve Engin İpekoğlu’ndan daha fazla puan topladı.

Kayyum tarafından yönetilen Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da göreve gelen Teknik Direktör Besim Durmuş, Samsunspor’un başında çıktığı 3 mücadelede de mağlubiyet yüzü görmedi. Besim Durmuş, Alpay Özalan’ın istifasından sonra geçici olarak çıktığı Balıkesirspor maçını 2-1 kazandı. Daha sonrasında göreve gelen ve 17 maç takımın başında kalan Engin İpekoğlu’ndan sonra görevi devralan Durmuş, bu süreçten sonra çıktığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik alarak toplam 3 karşılaşmada 2 galibiyeti 1 beraberlik aldı. Durmuş, kırmızı-beyazlıların başında çıktığı 3 karşılaşmada takımına 7 puan kazandırarak, ilk 3 maçında 4 puan kazandıran Alpay Özalan ve ilk 3 maçında 5 puan kazandıran Engin İpekoğlu’nu geride bıraktı.

Sezona Samsunspor’un başında başlayan deneyimli Teknik Direktör Alpay Özalan, kırmızı-beyazlı takımın başında 6 maç görevde kaldı. Özalan, bu karşılaşmalara 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Özalan’ın Samsunspor’u kendi sahasında oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanmazken 6 maçta 5 puan topladı, 3 gol attı, 7 gol yedi.

Alpay Özalan’dan sonra göreve gelen deneyimli Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Samsunspor başında 17 maç görev yaptı. İpekoğlu kırmızı-beyazlılarda 17 maçta 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı. Deplasmanda hiç kazanamayan İpekoğlu’nun Samsunspor’u 17 maçta 16 gol atarken, 22 gol yedi. İpekoğlu, Samsunspor’un başında 17 maçta 20 puan topladı.

Son oynadığı maçta 7 haftadır kaybetmeyen Tetiş Yapı Elazığspor’u 2-1 yenen Samsunspor, hafta sonu deplasmanda 4 puanı bulunan Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Son Güncelleme: 07.03.2018 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.