Samsunspor’a bir destek çağrısı da MMO'dan

Makine Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Samsunspor’a destek çıkılması yönünde çağrıda bulundu.

06 Ocak 2018 Cumartesi 14:17
Samsunspor’a bir destek çağrısı da MMO'dan

Futbolcuları bir bir serbest kalan TFF 1. Ligi ekiplerinden ve şehrin markası olan Samsunspor’un maddi açıdan sıkıntılı günler geçirmesine yönelik takım için yardım kampanyaları devam ediyor.

Takıma destek çağrısında bulunan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, “Samsun Valiliğimiz öncülüğünde İl Yazı İşleri Müdürü Mesut Aydoğdu, İl Mahalli İdareler Müdürü Mehmet Hayri Şen ve İl İdare Kurulu Müdürü Dursun Teke’den oluşan bir yardım toplama komitesi oluşturulmuştur. Halkbankası Saathane Şubesi TR40 0001 2001 5360 0005 1000-10 Hesap No: 1536 051 000 10 hesabına vatandaşlarımız tarafından yatırılacak olan paralar, doğrudan Samsunspor’da oynayan futbolcularımıza aktarılacaktır. Vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 06.01.2018 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.