Samsunspor’da 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyor

SAMSUNSPOR, BU TRANSFER DÖNEMİNDE 24 OYUNCUSUYLA YOLLARINI AYIRIRKEN, KADRO DIŞI BULUNUN 5 FUTBOLCUSU DA KENDİSİNE KULÜP ARIYOR.

19 Ağustos 2023 Cumartesi 14:43
Samsunspor’da 24 oyuncu gitti, 5 oyuncu kendine kulüp arıyor

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, bu transfer döneminde 24 oyuncusuyla yollarını ayırırken, kadro dışı bulunun 5 futbolcusu da kendisine kulüp arıyor.

Süper Lig’e 11 yıl aranın ardından yükselen Samsunspor’da sezonun kadro planlaması sürüyor. Bu çerçevede ilk olarak sözleşmesi sona eren Tomane Mendes ile sözleşme yenilenmezken, Fenerbahçe’den kiralanan Emre Demir ile Ankaragücü’nden kiralanan Ali Kaan Güneren ile yola devam edilmedi. Kırmızı-beyazlılarda sözleşmesi devam eden 21 oyuncu da başka takıma gitti. Kadro dışı bulunan oyunculardan 5’inin de kendisine takım arama çalışmaları devam ediyor.

24 oyuncu gitti, 5 oyuncu da kadro dışı

Karadeniz temsilcisinde bu sene kadroda bulunan sözleşmeli oyunculardan Yusuf Emre Gültekin, Polat Yaldır, Moussa Guel, Aykut Özer, Şener Kaya, Sarp Ekinci, Douglas Tanque, Celil Yüksel, Barış Alıcı, Ali Ülgen, Nurullah Aslan, Sheldon Bateau, Yusuf Abdioğlu, Melih Okutan, Mücahit Albayrak, Furkan Fehmi Güneş, Elhadj Bah, Berk Taşkın, Ensar Arslan, Guy Yameogo ve Semih Altıkulaç ile yollar ayrıldı. Takımdan ayrılması istenen ve kadro dışı konumunda bulunan oyunculardan Elano Yegen, Melih Altıkulaç, Kadeem Harris, Ahmet Sağat ve Yusuf Ensar Poyrazlı’nın ise yeni takım arayışları sürüyor.

7’si yabancı 10 oyuncu kadroya katıldı

Kırmızı-beyazlılar yaz transfer sezonunda 7’si Türk, toplam 10 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Samsun temsilcisi bu süreçte Kingsley Schindler, Marius Mouandilmadji, Emre Kılınç, Taylan Antalyalı, Oliver Ntcham, Nanu Gomes, Marc Bola, Lubomir Satka, Rick Van Drongelen ve Okan Kocuk’u kadrosuna kattı.

Kadrosunda 11 yabancısı bulunan Samsunspor’un 3’ü yabancı 2’si yerli toplam 5 transfer daha yapması bekleniyor.

Son Güncelleme: 19.08.2023 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.