Samsunspor’da 4 futbolcu daha takımdan ayrıldı

Samsunspor’da yaşanan mali kriz nedeniyle Abdülkerim Bardakçı’nın yanı sıra 4 futbolcu daha alacaklarının ödenmemesi nedeniyle serbest kalarak takımdan ayrıldı.

05 Ocak 2018 Cuma 16:53
Samsunspor’da 4 futbolcu daha takımdan ayrıldı

TFF 1. Ligi takımlarından Samsunspor’da bugün öğle saatlerinde Abdülkerim Bardakçı’nın alacaklarının ödenmemesi nedeniyle takımdan ayrılırken, 4 futbolcu da serbest kalma hakkını kullandı.

Samsunspor’da yönetimin istifası, kongrede aday çıkmaması ve futbolcu alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kırmızı-beyazlı takımı dağılma noktasına getirdi. Bugün ödenmesi gereken futbolcuların alacaklarını kaynak bulamadığı için ödeyemedi. Bugün paraların ödeneceği yönünde kendilerine bilgi verilen Abdülkerim Bardakçı, Çağrı Ortakaya, Ufuk Budak, Ömer Kandemir ve Hasan Hatipoğlu ödemelerinin yapılmaması üzerine serbest kalarak takımdan ayrılma kararı aldılar.

Futbolcular yasal olarak serbest kalmaları üzerine Samsunspor ile yollarını ayırırken, Altınordu takımı da resmi twitter hesabından Hakan Hatipoğlu anlaştıklarını duyurdu.

Son Güncelleme: 05.01.2018 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.