Samsunspor’da bugün başkan adayı çıkmazsa ne olur?

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Samsunspor’un 19 Ocak tarihinde yeterli çoğunluğun sağlanamamasından dolayı ertelenen Seçimli Genel Kurul bugün yapılacak.

26 Ocak 2018 Cuma 09:17
Samsunspor’da bugün başkan adayı çıkmazsa ne olur?

Haber Linki – İdari ve maddi yönden zor günler geçiren Samsuspor’da 19 Ocak tarihinde yeterliği çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle Divan Kurulu tarafından ilan edilen ‘Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu 26 Ocak tarihine ertelenmişti.

Bugün saat 15.00’de İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde yapılacak olan kurula şuana kadar başkan adayı çıkmadı.

Kırmızı – Beyazlı taraftarlar ise seçimli genel kurulda son dakikada yaşanabilecek sürpriz bir gelişme için beklemeye başladı.

BAŞKAN ADAYI ÇIKMAZSA NE OLUR?

Samsunspor bugün İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde yapacağı Seçimli Genel Kurulunda şuana kadar başkan adayı çıkmadı. Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Tarık Özdal, bugün yapılacak olağanüstü kongrede başkan adayı çıkmaması halinde kulübün kayyuma gideceğini söyledi. Özdal, “Samsunspor olağanüstü kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamayınca bir hafta sonraya ertelendi. 26 Ocak Cuma günü çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan kongrede tekrar başkan adayı çıkmazsa Samsunspor yönetimine kayyum atanacak” dedi.

Son Güncelleme: 26.01.2018 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.