Samsunspor’da kayyum görev dağılımı yapıldı

Samsunspor’da kayyum heyetinde görev dağılımı yapıldı.

10 Şubat 2018 Cumartesi 09:14
Samsunspor’da kayyum görev dağılımı yapıldı

Samsunspor'dan yapılan açıklamada, Kayyum Başkanı olarak Samsun Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz’ın başkan olduğu belirtildi.
Samsunspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kulübümüze, kulüp genel kurulu tarafından yönetim kurulu seçilip göreve başlayıncaya kadar TMK 427/4 hükmü gereğince, kulübümüzün idari ve sportif faaliyetlerini yürütmek üzere, Samsun 3. Sulh Hukuk Mahkemesi kararı ile Ahmet Güral Karayılmaz, Nihat Soğuk, Suat Çakır, M.Hayri Şen, Mesut Aydoğdu, Osman Arslan ve Mehmet Can Yazgan kayyum olarak atanmıştır. Kayyum heyeti 9 Şubat 2018 Cuma günü saat 16.00’da kulüp tesisinde toplanarak görev bölümünü yaparak göreve başlamıştır.”

Kayyum görev dağılımı
Ahmet Güral Karayılmaz (Kayyum Başkanı), Nihat Soğuk (Başkan Yardımcısı ve Alt Yapı Sorumlusu), Suat Çakır (Futbol Şube Sorumlusu), M. Hayri Şen (Genel Sekreter ve Taraftar İrtibat Sorumlusu), Mesut Aydoğdu (İdari İşler ve Basın Sözcüsü), Osman Arslan (Mali İşler Sorumlusu), M. Cem Yazgan (Hukuk İşleri Sorumlusu).

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.