Samsunspor’da penaltı kabusu

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor’un ligin ilk 7 haftasında 3 farklı maçta kazandığı penaltıyı 3 farklı oyuncu gole çeviremedi.

03 Ekim 2022 Pazartesi 09:23
Samsunspor’da penaltı kabusu

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor’un ligin ilk 7 haftasında 3 farklı maçta kazandığı penaltıyı 3 farklı oyuncu gole çeviremedi.

Samsunspor bu sezon ligin ilk 7 haftasında 3 farklı maçta penaltı kazandı. Kırmızı-beyazlılar ilk olarak ligin 3. haftasında Erzurumspor FK deplasmanında 90+2. dakikada maç 2-2 iken penaltı kazandı. Bu penaltıdan topun başına geçen Hasan Kılıç, kaleciyi geçemedi. Karşılaşma penaltının ardından 2-2 sonuçlandı ve Karadeniz temsilcisi 2 puan kaybetti.

Ligin 4. haftasında sahasında Manisa FK’yı ağırlayan Samsunspor, maç 0-0 iken 44. dakikada kazandığı penaltıyı Fernando Boldrin kaçırdı. Maç, Manisa FK’nın son dakikalarda gelen golüyle 1-0 sonuçlandı ve kırmızı-beyazlılar 1 puanı kaçırdı.

Son olarak ligin 7. haftasında deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşan Samsunspor, 0-0 giden maçta 60. dakikada Douglas Tanque’nin kullandığı penaltı vuruşundan yararlanamadı. 0-0 sona eren maçta kırmızı-beyazlılar 2 puandan daha kaybetti.

Samsunspor; Manisa FK, Erzurumspor FK ve Bandırmaspor maçlarındaki penaltıları gole çevirse 15 puanla şu anda ligin zirvesinde yer alacaktı. Kırmızı-beyazlılar, bu sezon 7 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 10 puanla ligin orta sıralarında yer aldı. Rakip filelere 9 gol atan Karadeniz temsilcisi kendi kalesinde ise 7 gol gördü.

Kırmızı-beyazlılar, ligin 8. haftasında 8 Ekim Cumartesi günü sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

Son Güncelleme: 03.10.2022 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.