Samsunspor’un hazırlık maçları belli oldu

SÜPER LİG EKİPLERİNDEN SAMSUNSPOR, 2. KAMP DÖNEMİNDE EYÜPSPOR VE BODRUMSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI YAPACAK.

21 Temmuz 2023 Cuma 14:37
Samsunspor’un hazırlık maçları belli oldu

Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 2. kamp döneminde Eyüpspor ve Bodrumspor ile hazırlık maçı yapacak.

11 yıl aranın ardından tekrar Süper Lig’de boy gösterecek Samsunspor’un 2. etap kamp çalışmaları çerçevesinde karşılaşacağı hazırlık maçları belli oldu. Kırmızı-beyazlılar 25 Temmuz’da Eyüpspor, 28 Temmuz’da ise Bodrumspor ile karşılaşacak. Ayrıca FC Sucleia takımı ile yapılacak olan hazırlık maçı ise iptal edildi.

Samsunspor’dan hazırlık maçları ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Yeni sezon ikinci etap hazırlıklarını Bolu’da sürdüren takımımızın yapacağı hazırlık maçlarının tarih ve saatleri belli oldu. Buna göre, takımımız hazırlık maçlarını Bolu’da 25 Temmuz Salı günü saat 17.00’de 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ve 28 Temmuz Cuma günü saat 16.00’da Bodrumspor A.Ş. ile yapacak. Ayrıca, takımımız 22 Temmuz Cumartesi günü Moldova Lig A’da mücadele eden FC Sucleia takımı ile yapacağı hazırlık maçına Moldova Futbol Federasyonu’ndan onay çıkmaması nedeniyle iptal edildi” ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 21.07.2023 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.