Taşçı: “Samsunspor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız”

08 Şubat 2018 Perşembe 15:40
Taşçı: “Samsunspor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız”

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak, sporun ve sporcunun destekçisiyiz. Özellikle konu Samsunspor olduğunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız” dedi. 
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Şener Aydın, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti. Samsunspor’a ve Samsun amatör spor kulüplerine verdiği destek dolayı Başkan Taşçı’ya teşekkür eden ASKF Başkanı Aydın, “Samsunspor ve amatör sporlar konusunda örnek bir duruşa sahip olan Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı. 

“Samsunspor’a hep desteğiz”
ASKF Başkanı Şener Aydın ve yönetimine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sporu önemsediğini ifade ederek, “Atakum Belediyesi olarak, sporun ve sporcunun destekçisiyiz. Özellikle konu Samsunspor olduğunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayız. Öte yandan amatör spora da destek veriyoruz. Spora sadece bir müsabaka olarak bakmıyoruz. Biliyoruz ki, sportif faaliyetler içerisinde bulunan gençlerimiz, bu sayede zihinsel ve fiziksel gelişimlerini sağlıyorlar. Bunun yanı sıra kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına, yanlış çevrelerin kurbanı olmamalarına imkan sağlayan sporu önemsiyoruz. Atakum Belediyespor Kulübümüz bu noktada bir sporcu fabrikası gibi. Toplam 2 bin 500 sporcuya hizmet veren kulübümüz, 8 branşta 103 madalya alarak bir rekora imza attı” diye konuştu. 

"Taşçı, örnek oluyor"
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın, belediyecilik çalışmalarındaki başarılarını yakından takip ettiklerini, öte yandan sportif alanda da hep ön planda olduğunu ifade eden ASKF Başkanı Şener Aydın, “Samsunsporumuz için bugüne kadar hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, şehrimizin amatör sporuna da ciddi destekler veriyor. Türkiye’nin dikkatini çeken Bu Aşkın Kahramanı Sensin kampanyası ile Samsunspor’a verdiği destek ve şehre kazandırdığı heyecan ile kendini ortaya koymuştur. Gerçekleştirilen son kampanyada da aynı heyecan içerisinde, en ön safta yer almıştır. Bu desteklerinden dolay kendisine teşekkür etmek için ziyaretine geldik. Samsunspor ve amatör sporlar konusunda örnek bir duruşa sahip olan Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
ASKF Başkanı Şener Aydın'a Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaretinde, Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın, TFF Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, Yab-Pa Spor Kulübü Başkanı Ali Akyüz, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusup İpoğlu, Fener Spor Kulübü Başkanı Zeki Şentürk, Yenidoğan Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şencan, Yolspor Kulübü Genel Kaptanı İlhan Akbaş da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.