Teknik direktör Taşkın: 'İyi bir ritim yakaladık'

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü Taner Taşkın, “İyi bir ritim yakaladık. Kaliteli ve alternatifli bir kadromuz var. Kazanmamız gereken bir maç oynayacağız ve kazanacağız” diye konuştu.

Haberlinki
Haberlinki
26 Ekim 2018 Cuma 13:12
Teknik direktör Taşkın: 'İyi bir ritim yakaladık'

Samsunspor’u zorlu Bayrampaşaspor maçı öncesinde sakatlardan bir iyi haber gelirken bir de kötü haber geldi. Hafta başından itibaren tedavisi süren Nuri Terliksiz Bayrampaşa maçı kadrosuna alınırken sağ arka adalesinde ödem oluşan Canberk Dilaver ise maç kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Taner Taşkın, kart cezalısı Erhan Kartal’ın yerine stoper Erkan Reşmen’e Erkan’dan boşalan stoper bölgesine ise  Şahin Şafakoğlu’nu monte edecek.
RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ
Kırmızı beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü Taner Taşkın, eksikleri mazeret olarak görmediklerini yakaladıkları seriyi sürdüreceklerini söyledi. Taşkın, “ İyi bir ritim yakaladık. Kaliteli ve alternatifli bir kadromuz var. Kazanmamız gereken bir maç oynayacağız ve kazanacağız. Her maçın kendine göre zorlukları var. Bunu da unutmadan rakibimize saygı duyarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 26.10.2018 14:09
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporTaner Taşkın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.