Yüksel Yıldırım'dan adaylık açıklaması

Samsunspor FK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak, 29 Şubat'ta gerçekleşecek Olağanüstü Kongre'de, Samsunspor Kulübü Derneği Başkanlığı’na aday olacağımı, kıymetli camiamıza saygıyla duyurmak isterim.

Haberlinki
Haberlinki
20 Şubat 2020 Perşembe 16:19
Yüksel Yıldırım'dan adaylık açıklaması

Yılport Samsunspor A.Ş başkanı Yüksel Yıldırım " 29 Şubat'ta gerçekleşecek Olağanüstü Kongre'de, Samsunspor Kulübü Derneği Başkanlığı’na aday olacağımı, kıymetli camiamıza saygıyla duyurmak isterim. " dedi.

Daha önce de hatırlayacağınız gibi basın açıklamasında konuşan Yıldırım Samsunspor Kulübü Derneğinin Yılport Samsunspor A.Ş ile bir bağının olduğundan ve bu bağ sebebi ile birlikte koordineli çalışmaları gerektiğinden bahsetmişti.
Bugün Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ise Samsunspor Kulübü Derneği'nin başkanlık seçimlerinde İsmail Uyanığın yerine kendisinin de başkanlığa adaylığını koyacağını duyuran Yıldırım basın açıklaması yayınladı.

" Yol arkadaşlarımla birlikte, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş yönetimini ele aldığımızdan beri tek hedefimin; camiamızı hak ettiğimiz Süper Lig'e yeniden taşımak ve başarı çıtasını daha yukarı koyarak her zaman zirveye oynayan, Avrupa kupalarında boy gösteren Samsunspor'u var etmek olduğunu defalarca kez tekrar ettim. Artık bu hedefe bir adım daha yakınız. Hayallerimizin bir bir gerçekleşmeye başladığını görüyoruz. Samsunspor, artık çalkantılı günleri tamamen geride bıraktı. Kulüp ve Samsun şehri adeta kenetlendi, tek yürek oldu. Sportif başarı istikrarı yakaladık ve hedefimize doğru sağlam adımlarla ilerlemeye başladık " dedi.

Basın Açıklamasında ise 

Son Güncelleme: 20.02.2020 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.