Askerden yeni gelen genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti !

Samsun’da askerden yeni gelen 21 yaşındaki genç, motosiklet kazasında ağır yaralandı ve tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesinin Alçaltı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,...

Haberlinki
Haberlinki
29 Ağustos 2018 Çarşamba 13:40
Askerden yeni gelen genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti !

Samsun’da askerden yeni gelen 21 yaşındaki genç, motosiklet kazasında ağır yaralandı ve tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesinin Alçaltı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerden yeni gelen Onur Saka, ağabeyi Uğur Saka’nın kullandığı motosikletle 15 Ağustos sabahı işe gitmek için yola çıktı. Bilinmeyen bir nedenle motosikletin devrildiği kazada iki kardeş yaralandı.

Askerden yeni geldiği öğrenilen ve ağır yaralanan Onur Saka, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Onur Saka yapılan müdahalelere rağmen dün akşam hayatını kaybetti.

Son Güncelleme: 29.08.2018 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.