Lüks cipin çarptığı otomobil dükkana girdi: 3 yaralı

Lüks cipin çarptığı otomobil dükkana girdi: 3 yaralı

Haberlinki
Haberlinki
03 Mart 2021 Çarşamba 10:27
Lüks cipin çarptığı otomobil dükkana girdi: 3 yaralı

Samsun'da lüks cipin çarptığı otomobil, simit satışı yapan dükkana girdi. Kazada 3 kişi yaralandı.
Olay, İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi üzerinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 06 ZKG 92 plakalı Porsche marka lüks cip, Fiat marka otomobile seyir halindeyken arkadan çarptı. Hızla çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan öndeki 34 DFR 449 plakalı Fiat marka otomobil simit satışı yapan dükkana girdi. Olayda 3 kişinin yaralandığı öğrenilirken, park halindeki bir otomobilin de zarar gördüğü kazada 3 araçta maddi hasar oluştu.
Kaza sonrası yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırılırken, yol yarım saat trafiğe kapatıldı. Olay yerine gelen çekiciler ile araçlar kaza yerinden kaldırılarak, yol tekrar ulaşıma açıldı.
Samsun’un insan ve araç trafiği en yüksek caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi’nde yaşanan kazada facianın eşiğinden dönüldü.

Son Güncelleme: 03.03.2021 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.