Samsun’da 128 şişe sahte bandrollü viski ele geçirildi

Samsun’da şüphe üzerine bir araçta yapılan aramada 128 şişe sahte bandrollü viski ele geçirildi.Olay, İlkadım ilçesinin Ankara yolu Toybelen mevkinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü...

Haberlinki
Haberlinki
06 Eylül 2018 Perşembe 12:12
Samsun’da 128 şişe sahte bandrollü viski ele geçirildi

Samsun’da şüphe üzerine bir araçta yapılan aramada 128 şişe sahte bandrollü viski ele geçirildi.

Olay, İlkadım ilçesinin Ankara yolu Toybelen mevkinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları bir otomobilde yaptıkları aramada sahte bandrollü 128 şişe viski buldu. Olayla ilgili gözaltına alınan Ümit Y. ve Mesut Y., Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ümit Y. savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, Mesut Y.’nin sorgusu ise devam ediyor.

Son Güncelleme: 06.09.2018 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.