Uçak restoran alevlere teslim oldu

Konya’da uçak restoran olarak hizmet veren uçak, çıkan yangında alevlere teslim oldu. 

Haberlinki
Haberlinki
09 Kasım 2018 Cuma 12:54
Uçak restoran alevlere teslim oldu

Gece yarısı meydana gelen yangın saat 00.30 sıralarında Ankara Yolu üzerindeki Türk Yıldızları Parkında bulunan uçak restoranda çıktı. Parkta bulunan ve restoran olarak hizmet veren Airbus A300 tipi uçağın kuyruk kısmındaki mutfak bölümünden henüz belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. İhbar üzerine çok sayıda itfaiye ekibi yangın mahalline yönlendirildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken, elektrik ve doğalgaz dağıtım şirketlerinin ekipleri de elektrik ve doğalgaz akışını kesti. İtfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına başlarken, yangın uçağın burun kısmına doğru ilerledi. Ekiplerin yoğun bir şekilde müdahale ettiği yangın yaklaşık 1,5 saat süren çalışmayla söndürüldü ve soğutma çalışmaları yapıldı. 
Faydalı hizmet ömrünü doldurduktan sonra Konya’ya getirilerek burada birleştirilen 50 metre kanat genişliğinde, 54 metre boyundaki Airbus A300 tipi uçak, 2016 yılı Eylül ayında restoran olarak hizmete sunuldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.