Ordu'nun yeni belediye başkanı belli oldu

Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine AK Parti'nin adayı Engin Tekintaş seçildi.

Haberlinki
Haberlinki
24 Eylül 2018 Pazartesi 16:15
Ordu'nun yeni belediye başkanı belli oldu

Enver Yılmaz'ın istifasının ardından, Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni büyükşehir belediye başkanını seçmek amacıyla olağanüstü toplandı.

Mecliste yapılan oylamada AK Parti'nin adayı Engin Tekintaş, kullanılan 67 oyun 66'sını alarak başkan seçildi, 1 oy ise boş çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gelen isim belli oldu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Engin Tekintaş, yaptığı konuşmada, Yılmaz'a teşekkür ederek zor bir görev üstlendiğinin farkında olduğunu belirtti.

- "Geleceği inşa etmeye devam edeceğiz"

Mecliste yapılan oylamanın sonucunda oyların yüzde 99'unu alarak göreve başlayan Tekintaş, "Sizlerle hizmetin devamını, milletimizin özellikle gönül ilişkisini bizimle doğrudan kurarak devam ettirmemiz gerekiyor. Bu süreçte karşılıklı diyaloglarımızı, kamuoyuyla basınla halkla ve ilgili diğer birimlerle hizmetlerimizi sürdürmeye, geleceği inşa etmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Tekintaş şunları kaydetti:

"Onun için hizmetin devamı olarak almış olduğumuz bu görevi sizlerle en iyi şekilde sürdürmemiz gerekiyor. Bunun için kol kola kucaklaşarak canıgönülden birbirimizi geleceğe taşıyacak hizmetleri sürdürmemizin en kolay yolu, birlikte yola devam. Gelecek hepimizin. Ordu gelişecek ve değişecek. 19 ilçemizle birlikte durmak yok, hizmetlere devam."

Tekintaş, meclis üyelerine kendisine verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.