Türk ve Suudi Heyet İstanbul Başkonsolosluğu'nda

Türk ve Suudi heyet İstanbul Başkonsolosluğu'ndaİSTANBUL - Türk ve Suudi Arabistan'lıdan oluşan ekip inceleme yapmak üzeri Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na giriş yaptı.

Haberlinki
Haberlinki
15 Ekim 2018 Pazartesi 18:12
Türk ve Suudi Heyet İstanbul Başkonsolosluğu'nda

Türk ve Suudi heyet İstanbul Başkonsolosluğu'nda

İSTANBUL - Türk ve Suudi Arabistan'lıdan oluşan ekip inceleme yapmak üzeri Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na giriş yaptı. 
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasının ardından yapılan görüşmelerle birlikte Türk heyetin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda inceleme yapmasına karar verilmişti. Bu kararın ardından aralarında iki savcının bulunduğu Türk heyeti ile Suudi Arabistanlı heyet bu akşam 17: 45'te konsolosluk binasına girdi. Heyetin içeride inceleme yapması beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak : Haberler.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.