Koloğlu: 'Sarıyer'de 3 puan bizim olacak'

Yılport Samsunspor’un efsane kaptanı Ercan Koloğlu, “Sarıyer karşılaşmasıyla ilgili bir şüphem yok. Gidip kazanacağız ve Samsun’a döneceğiz” dedi.  

Haberlinki
Haberlinki
16 Kasım 2018 Cuma 16:13
Koloğlu: 'Sarıyer'de 3 puan bizim olacak'

Yılport Samsunspor’da Sportif Direktör Yardımcısı Ercan Koloğlu, Pazar günü ligde konuk olacakları Sarıyer karşılaşmasından üç puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Sıradan bir lig maçı olarak gördükleri müsabakada kendilerine yakışır bir oyun sergileyerek Samsun’a üç puanla döneceklerini söyleyen Koloğlu, “Bundan bir şüphem yok. Oyuncularımız sahaya çıkacak ve gerekeni yapacaklar” dedi. 

İYİ HAZIRLANDIK 

Rakiplerinin formda bir ekip olduğunu aynı oranda tecrübeli ayaklarının da olduğuna vurgu yapan kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktör Yardımcısı Koloğlu, “Samsunspor büyük bir camia büyük bir kulüp. Pazar günü rakibimiz karşısında iyi bir oyun ve mücadele ortaya koyarak sahadan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Hafta başından bu yana takım olarak iyi bir çalışma temposunda eksiklerimizi tamamladık” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.