Samsunspor'da Hoca Arayışları devam ediyor.

Samsunspor'da Yeni sezon için teknik hoca arayışları sürüyor. Bu süreçte sosyal medya üzerinden bir çok anlaşma spekülasyonları çıkmaya devam ediyor.

Haberlinki
Haberlinki
06 Mayıs 2022 Cuma 17:20
Samsunspor'da Hoca Arayışları devam ediyor.

Samsunspor'da Yeni sezon için teknik hoca arayışları sürüyor. Bu süreçte sosyal medya üzerinden bir çok anlaşma spekülasyonları çıksa da Kulübün resmi medya hesapları üzerinden henüz bir resmi açıklama gelmedi.
Tff 1.lig play-off hesapları yapan Samsunspor almış olduğu mağlubiyetler sonrasında hoca ayrılığına gitmiş ve Fuat Çapa'nın yerini Yücel Uyar almıştı. 
son 2 maçta puan olarak en yakın play-off potası rakibi eyüpspor ile arasındaki puan farkını 4 e indirmiş olsa da matematiksel olarak yine play-off potasına girme şansını devam ettirmeyi başarmıştı.
Bir yandan da yeni sezon hazırlıklarına başlayan Samsunspor'dan ilk yolları ayrılan futbolcu Kaptan Yasin Öztekin oldu. 
Samsunspor şuanda Tff 1.lig te 7.sırada yer almakta.

Son Güncelleme: 06.05.2022 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.