Başkan Sancıkçı: “Canik’te milli ve manevi yönleri güçlü nesiller yetiştiriyoruz”

CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI, İLÇEDE MİLLİ VE MANEVİ YÖNLERİ GÜÇLÜ NESİLLER YETİŞTİRDİKLERİNİ SÖYLEDİ.

18 Mart 2024 Pazartesi 15:09
Başkan Sancıkçı: “Canik’te milli ve manevi yönleri güçlü nesiller yetiştiriyoruz”

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Sandıkçı, ilçede milli ve manevi yönleri güçlü nesiller yetiştirdiklerini söyledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede milli değerlerin bilincinde, manevi yönleri kuvvetli nesilleri yetiştirmeye devam ettiklerini ifade etti. Canik Belediyesi ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen ‘Canik Gençliği Ecdadın İzinde’ adlı kompozisyon yarışmasında derece elde eden öğrencilere ödüllerini takdim eden Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki tüm 12. sınıf öğrencilerini şehitler diyarı Çanakkale’yle buluşturduklarını da ifade etti.

“Tüm öğrencileri Çanakkale ile buluşturduk”

‘Canikli Gençler Ecdadın İzinde’ projesiyle ilçedeki tüm 12. sınıf öğrencilerine Çanakkale ziyaret programı hediye ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, "Canikimizde çocuklarımızın ve gençlerimizin tarihimizi ve kültürümüzü öğrenmeleri ve bu bilgilerini daha da kuvvetlendirmek için projeler düzenliyoruz. Canikli Gençler Ecdadın İzinde projemizle ilçemizdeki tüm 12. Sınıf öğrencilerini şüheda diyarı Çanakkale ile buluşturduk. Öğrencilerimizin, Çanakkale’de yer alan tarihi alanlarda rehberler eşliğinde inceleme yapmalarına imkân sunduk. Gençlerimizin, aziz şehitlerimizin bu toprakların kurtuluşunda verdiği destansı mücadeleyi daha iyi anlamlandırmalarını sağladık. Milli ve manevi değerler yüklü programlarımızla nesillerimizi ihya etmeye devam ediyoruz. Canik’te milli ve manevi yönleri güçlü nesiller yetiştiriyoruz” dedi.

Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa, Canik Kaymakamı Vehbi Bakır, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yarışmada, Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencisi Sıla Pısıl birinci, Canik Karşıyaka Anadolu Lisesi öğrencisi Mert Kesler ikinci, Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencisi Özcan Konaçoğlu da üçüncü oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.