Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz; "Beceriksiz yerel yöneticinin olduğu yerde problem olur"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ülkenin başına ne geliyorsa işini iyi yapmayanlardan ötürü geldiğini söyledi.

08 Ocak 2018 Pazartesi 14:55
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz; "Beceriksiz yerel yöneticinin olduğu yerde problem olur"

Haber Linki – MEMGE Okulunun 2. dönem kapanış ve 3. dönem açılış töreninde konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Başımıza ne geliyorsa işini iyi yapmayanlardan ötürü geliyor” dedi. Başkan Yılmaz, “Yeter ki bu ülkede iyi şeyler yapılsın. Başımıza ne geliyorsa, neyle sıkıntı çekiyorsak o sıkıntının özüne dönüp bir bakın. Orada işini iyi yapmayan bir adam vardır. Siyaseti yapıyorsak, siyaseti iyi yapandan ötürü problem gelmiyor. Siyaseti kötü yapandan, beceremeyenden problem geliyor. Beceriksiz bir kamu yöneticisinin olduğu yerde asayiş ve başka sorunlar oluyor. Beceriksiz bir yerel yöneticinin olduğu yerde başka problemler oluyor. Ne yapıyorsak işimizi iyi yapmamız gerekiyor” diye konuştu.

BU ÜLKENİN BAŞINA NE GELİYORSA İŞİNİ İYİ YAPMAYANLARDAN DOLAYI GELİYOR

Herkesin işini iyi yapması gerektiğine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Ben biraz abartıyorum ama öbür dünyada eğer rahat etmemiz, cennete gitmemiz gibi bir çabamız olacaksa, hepimizin cennete gitme gibi bir çabası vardır. Bu mücadelenin başında işimizi iyi yapmamız şartı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkenin başına ne geliyorsa, işini iyi yapmayanlardan ötürü geldiğini düşünüyorum. İşimizi iyi yapacağız, öbür dünyada kul hakkından kurtulacağız. Örneğin ben bu iş için 5 lira aldım ve ‘burada 5 liralık iş yaptım’ demeliyim. Muhtarsak da öyle, belediye başkanıysak da öyle, lokantacıysak da öyle” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 08.01.2018 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.