Ertuğrul Sağlam’dan Samsunspor’a destek

Bir zamanlar Samsunspor forması giyen Ertuğrul Sağlam, sosyal medyadan yaptığı açıklamada zor günler geçiren kulübü için destek olmaya hazır olduğunu söyledi.

08 Ocak 2018 Pazartesi 11:11
Ertuğrul Sağlam’dan Samsunspor’a destek

Haber Linki – TFF 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor’da ekonomik kriz nedeniyle futbolcular tek tek serbest kalmaya başlamasının ardından taraftarlar “Samsunspor yok olmasın” sloganıyla yürüyüş düzenledi.

Bunun ardından bir dönem Samsunspor’da forma giyen Ertuğrul Sağlam’dan destek geldi. Samsunspor’un unutulmaz futbolcularından biri olan ve adını Kırmızı Beyazlı ekibin tarihine altın harflerle yazdıran Sağlam, Twitter hesabından kulübü için her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Sağlam, twitter hesabından, “Hayatımda unutulmaz yeri olan büyük Samsunspor camiasının kenetlenme gününde her türlü desteğe varım. Sadece günü kurtarmak için değil, güçlü bir gelecek inşa etmek adına üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım” dedi.

Son Güncelleme: 08.01.2018 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya KUL 2018-01-08 16:42:45

Alpay Özalan'dan evvel niye gelmedin peki?