Fenerbahçe'ye Alman Ekolü

Yapmış olduğu hatalı transferlerle hedef tahtasına konulan Damien Comolli'den ayrılık sinyalleri gelmeye başladı.

Haberlinki
Haberlinki
02 Ekim 2018 Salı 12:40
Fenerbahçe'ye Alman Ekolü

Hollanda olmadı Alman Ekolü ...
Yönetim kurulu toplantısında Fenerbahçe'yi Alman ekolüne teslim edilmesi gerekildiği sesleri yükseldi. Guus Hiddink, Frank Rijkaard, Jan Wouters, Jan Olde Riekerink, Dick Advocaat dan sonra Phillpe Cocu ile de Hollanda ekolünün Türkiye'de tutmadığını kanıtlar niteliğinde sonuçlar alındı.

Comolli'nin Yerine Felix Magath

Almanya’nın köklü kulüplerinde görev yapmış Hamburg, Nünberg, Werder Bremen, E. Frankfurt, Stuttgart, Bayern Münih, Wolsfburg, Schalke 04, Fulham gibi kulüplerde çeşitli pozisyonlarda görev yapmış olan deneyimli Alman Teknik adam, teknik direktör olarak değil Sportif Direktör olarak Fenerbahçe'nin gündeminde yer aldığı konuşuluyor. "Yeni Fenerbahçe" sloganıyla seçim kampanyalarını oluşturan Ali Koç’un Ersun Yanal veya Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’ye geri dönüşü bu vizyona uygun olmadığı düşüncesine sahip. Cocu’nun almış olduğu sonuçlar ve Comolli’nin yapmış olduğu başarısız transferlerini de göz önünde bulunduran Koç’un gündeminde Sportif Direktör olarak Felix Magath’a Fenerbahçe’yi teslim etmek istiyor. Felix Magath’ın önereceği Alman bir Teknik adamla yola devam edilmesi planlar dahilin de yer alıyor. Fakat Fenerbahçe taraftarlarının Ersun Yanal istekleri olası bir tekrar eden başarısızlıkta bütün okların tekrardan yönetime çevrilmesinden endişe ediliyor. Ali Koç günü kurtarma çabası yerine geleceğin büyük Fenerbahçesini kurmak istediği için iki yerli teknik adama da taraftarların Ersun Yanal’ı yoğun bir şekilde istemelerine rağmen sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Son Güncelleme: 02.10.2018 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.