Galatasaray ile Benfica 4. randevuda

Galatasaray ile Benfica 4. randevuda

Haberlinki
Haberlinki
04 Şubat 2019 Pazartesi 09:57
Galatasaray ile Benfica 4. randevuda

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu’nda oynayacağı Portekiz ekibi Benfica ile 4. kez karşılaşacak. İki takım arasında oynanan maçlarda sarı-kırmızılıların 2-1 üstülüğü bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk ayağında Galatasaray, yarın saat 20.55'te Türk Telekom Stadyumu'nda Portekiz temsilcisi Benfica ile karşılaşacak. Galatasaray, bu sezon Avrupa'ya direk UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında başladı. D Grubu'nda Porto, Schalke 04 ve Lokomotiv Moskova ile karşı karşıya gelen sarı-kırmızılılar grubu 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucunda aldığı 4 puanla üçüncü sırada bitirdi. Aslan bu sonuçla yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazandı.

Benfica, Fenerbahçe'yi eledi 
Benfica ise bu sezon Avrupa kupalarına UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda başladı ve bu turda Fenerbahçe'yi 1-1 ve 1-0'lık skorlarla eledi. Play-offlarda da Yunan temsilcisi PAOK ile mücadele eden kırmızı-beyazlılar, içeride 1-1 berabere kaldı, deplasmanda da 4-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara çıktı. E Grubu'nda Bayern Münih, Ajax ve AEK ile karşılaşan Portekiz temsilcisi 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda topladığı 7 puanla grubu üçüncü sırada tamamlayarak, yoluna Avrupa Ligi'nde devam etti.

Son Güncelleme: 13.02.2019 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.