Hopadan Çay, A. Hopaspor’un ana sponsoru oldu

Hopaspor ve Hopadan Çay arasında 1 yıllık ana sponsorluk, forma göğüs ve stadyum reklam anlaşması imzalandı.

29 Ağustos 2017 Salı 18:00
Hopadan Çay, A. Hopaspor’un ana sponsoru oldu

Ayrıca bu sponsorluk kapsamında Hopadan Çay tarafından “A. Hopaspor Çay” üretimi gerçekleştirilecek.
Buradan elde edilecek gelirin bir kısmı A. Hopaspor Kulübü’ne aktarılacak. Bu anlaşma ve A. Hopaspor Kulübü’ne büyük katkı sağlayacak “A. Hopaspor Çay” basın tanıtımı kulüp binasında A. Hopaspor yönetim kurulu ve Başkan Mubin Çakmak ile birlikte Hopadan Çay yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Başkan Mubin Çakmak “Bütün marketlerden temin edebileceğimiz çay paketlerimizi almanız sayesinde hem takımımıza destek oluyor hem de memleketimizin değeri olan Hopadan Çay'a sahip çıkmış oluyoruz. Vatandaşlarımızın ve Hopa halkının bu konuda duyarlı olacağına inanıyor, birlikte güzel günler göreceğimizi temenni ediyoruz” dedi. Hopadan Çay Yönetim Kurulu adına Aslan Tatar “Hopadan Çay ailesi olarak, A. Hopaspor'un Ana Sponsoru olduk.


Bu sponsorluk kapsamında Hopadan Çay markamızın altında hediyelik ürün kategorisinde A. Hopaspor Çay üretimini gerçekleştiriyoruz. Elde edilecek gelirin bir kısmını A. Hopaspor Kulübü’ne aktaracağız. Kulübümüzün
buradan elde edeceği gelirle uzun lig maratonunda çok daha başarılı olmasını temenni ediyoruz. Renklerimiz mor beyaz; ruhumuz, tadımız Hopadan” dedi.

Son Güncelleme: 29.08.2017 18:07
Anahtar Kelimeler:
Hopadan çayHopaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.