Samsunspor'da 5 imza

Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen imza töreninde kaptan Ercan Yazıcı ile 3 yıl, Erkan Reşmen ile 1 yıl, Oğuz Gürbulak ile 2 yıl, Furkan Köse ile 3 yıl ve Furkan Yıldırım ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine Başkan Yardımcısı Emin Kar, Genel Menajer Ali Reşat Çağan, Genel Menajer Yardımcısı Ercan Koloğlu, Basın Sözcüsü Suat Çakır ve scout ekibinden Celil Sağır katıldı.

Haberlinki
Haberlinki
07 Kasım 2018 Çarşamba 15:13
Samsunspor'da 5 imza

Yılport Samsunspor, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan 5 futbolcusuyla sözleşme yeniledi. Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği imza töreninde sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Erkam Reşmen, Furkan Yıldırım ve Oğuz Gürbülak ile yeni sözleşme imzaladı. Futbolcular imza töreninin ardından Samsunspor için ter dökecek olmaktan mutlu olduklarını söylediler. Kırmızı beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı Emin Kar, "Çok kaliteli ve başarılı bir oyuncu grubuna sahibiz. Bu kadroyla sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" dedi. 

ERCAN YAZICI KATILAMADI 

İmza törenin ardından konuşan tecrübeli defans oyuncusu Erkam Reşmen, "Yeni sözleşme imzaladığım için çok mutluyum. 2 yıl daha kulübüme hizmet edeceğim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok güzel bir kadromuz var. Bu sene güzel bir oluşuma girdik. Hedeflerimiz var. Hedeflerimizi sırayla başarmak istiyoruz" dedi. Kaleci Furkan Köse ise "Samsun’un çocuğuyum. Doğduğum şehrin takımının formasını giymekten mutluluk duyuyorum. Bunun için de 3 yıllık sözleşmeye imza attım. Geçen sene yaşadığımız talihsizliği unutup, bu sene şampiyon olmak istiyoruz" diye konuştu. Öte yandan dizinden ameliyat olan kaptan Ercan Yazıcı ise imza gününe katılamadı.

Son Güncelleme: 07.11.2018 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.