Samsunspor taraftarları meydana akın etti

Samsunspor taraftarları takımına sahip çıkmak için “Samsunspor yok olmasın” sloganıyla Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu.

07 Ocak 2018 Pazar 15:58
Samsunspor taraftarları meydana akın etti

Haber Linki - TFF 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor’un mali krize girmesinin ardından takımda oyuncuların tek tek gitmesiyle birlikte Samsun Valisi Osman Kaymak, Kırmızı Beyazlı takım için yardım kampanyası oluşturdu.

Oluşturulan kampanyanın ardından Samsunsporlu taraftarlarda takımına destek vermek için Cumhuriyet Meydanı’na akın etti.

Zor günler geçiren Samsunspor’a, taraftarlar sahip çıkmaya çalışırken, Samsun Valiliği tarafından düzenlenen yardım kampanyası da büyük ilgi gördü. Bugün saat 14.00’de Samsunspor taraftar grupları ile birlikte vatandaşlar destek için Cumhuriyet Meydanına akın ettiler.

Meydana ayrıca MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunsporlu futbolcular, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de destek vermek için meydana geldi.

On binlerce taraftarın katıldığı yürüyüşte marşlar söyleyerek takımın bu kötü gidişinin bitmesini istediler. Meydandaki etkinliğin bitmesinin ardından taraftarlar İstiklal Caddesinde yürüyüş düzenledi.

Son Güncelleme: 07.01.2018 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.