Samsunspor’da 3 futbolcu korona oldu

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor’da 3 futbolcunun korona virüse (Kovid-19) yakalandığı belirtildi.

20 Aralık 2021 Pazartesi 16:41
Samsunspor’da 3 futbolcu korona oldu

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor’da 3 futbolcunun korona virüse (Kovid-19) yakalandığı belirtildi.

Zorlu İstanbulspor deplasmanına 6 eksikle giden Samsunspor’da Alen Melunovic, Recep Burak Yılmaz, Kevin Boli, Ismael Diomande sakatlıkları nedeniyle, Yunus Emre Çift kırmızı kart cezası ve Hasan Kılıç da ağrıları olduğu nedeniyle İstanbul’a götürülmemişti. Kırmızı-beyazlı takım 3 futbolcunun daha Kovid-19’a yakalanması sebebiyle kafileden çıkartıldığını söyledi.

Samsunspor’dan yapılan yazılı açıklamada konu ile ilgili olarak, “3 futbolcumuzda gözlemlenen semptomlar nedeniyle oyuncularımız tedbir amaçlı bugün oynanacak İstanbulspor maçının kadrosuna alınmamıştır” denildi.

Kırmızı-beyazlı ekipte kafilede bulunmayan isimler ise şunlar:

Alen Melunovic, Recep Burak Yılmaz, Kevin Boli, Ismael Diomande, Hasan Kılıç, Yunus Emre Çift, Elhadj Bah, Eraldo Çinari ve Osman Çelik.

Son Güncelleme: 20.12.2021 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.