Taşkın: 'Zorluk derecesi yüksek maçlar oynuyoruz'

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, “Keçiörengücü de sezon başı kurulurken şampiyonluk parolası ile kuruldular. Ligin zor maçlarından birisi olacak. Kaliteli bir takımla oynayacağız. Arkasından da biz Sarıyer ile oynayacağız. Zorluk derecesi yüksek maçlarla oynayacağız" dedi. 

Haberlinki
Haberlinki
07 Kasım 2018 Çarşamba 17:51
Taşkın: 'Zorluk derecesi yüksek maçlar oynuyoruz'

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Pazar günü kendi evinde oynayacakları Keçiörengücü maçını kazanmak istediklerini söyledi. Taşkın, “Keçiörengücü de sezon başı kurulurken şampiyonluk parolası ile kuruldular. Ligin zor maçlarından birisi olacak. Kaliteli bir takımla oynayacağız. Arkasından da biz Sarıyer ile oynayacağız. Zorluk derecesi yüksek maçlarla oynayacağız. Biz bu devreyi istediğimiz şekilde kapatırsak inşallah devre sonunda biz istediğimiz yerde olacağız. Keçiörengücü iyi bir takım. İnşallah kendi saha ve seyircimizin önünde istediğimiz neticeyi de alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

TAKIMDA SON DURUM 
 
Tek hedeflerinin ilk yarıyı lider bitirmek olduğunu ifade eden Taner Taşkın, “Şu anda cezalı olarak sadece Savaş Yılmaz var. Sakat olarak 2 haftadır tedavi gören Canberk var. Onların dışında küçük sakatlıkları olan oyuncularımız var. Tam kadro halinde inşallah bu hafta Keçiörengücü maçına hazırlanacağız. İçerideki maçlarda iyi oynamamızı sağlayan taraftarlarımızı bekliyoruz. Sezon sonunda da inşallah bu yarıştan muzaffer olacağız. Biz taraftarımızı çok seviyoruz" dedi. 

TARAFTARA ÇAĞRI 

Başarılı teknik adam, "Seyircimiz bize destek verdiği zaman bizim yanımızda olduğu zaman çok önemli işler yapıyoruz. Niğde’de 200 kişilik taraftar grubumuz Niğde taraftarını susturdu. Onların varlığı bize yetiyor. İnşallah biz onların başlarını öne eğdirmeyeceğiz. Bizler onların için varız. Onlara hizmet ediyoruz. Biz onlar için bu sahada ve dışarıda her zaman savaşacağız. Hedef, ilk devreyi lider bitirmek istiyoruz. Onun için de her maçımızı kazanmak için çıkacağız. Bir puan hedefimizi söyleyemem ama tek hedefimiz ilk devreyi lider bitirmek” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.