Coruh Residence kalitesi ile sektörde fark yaratıyor.

Coruh İnşaat’ın Samsun’da gerçekleştirmiş olduğu Coruh Rezidans projesi kalitesi ile sektörde fark yaratıyor.

Haberlinki
Haberlinki
22 Haziran 2020 Pazartesi 16:31
Coruh Residence kalitesi ile sektörde fark yaratıyor.

Atakum’un Balaç mevkiinde bulunan konumu itibariyle hem şehir hem de deniz manzaralı olan Coruh İnşaat, Samsun’da ilk projesini tamamladı. 1970’li yıllar itibariyle babadan oğula geçen ve yaklaşık 50 yıldır inşaat sektöründe işini itinayla sürdüren Coruh İnşaat Müteahhitti Serdar Çoruhlu, en üst seviye malzeme kullanarak, detaylara gösterdiği özenle sektörde fark yarattı. Projesiyle yaşam kalitesini arttırarak adından söz ettirmeyi başaran Serdar Çoruhlu, “En ince detaylara varana kadar hassasiyet göstererek projemizi tamamlıyoruz. Yaptığımız işin kalıcı ve kaliteli olması anlamında ise iddialıyız” dedi.

1970’Lİ YILLARDAN BUGÜNE, BABADAN OĞULA

1970’li yıllar itibari ile yaklaşık 50 yıldır inşaat sektörü içinde olan Coruh İnşaat Müteahhitti Serdar Çoruhlu, “Mesleği babamızdan devir alıp yaklaşık 50 yıldır itinayla sürdürüyoruz. Şirketimizin merkezi Ankara’dadır. Ankara’da 50’ye yakın projeyi bitirdik. Samsun’da ise ilk projemizi bitirmiş bulunmaktayız. Binamız Atakum Balaç mevkiinde bulunduğu için konumu itibariyle hem şehir hem de deniz manzaralıdır. Gayretimiz diğer inşaatlardan daha kaliteli ve güzel bir projeydi ve bunu başardığımıza inanıyorum. Samsun’un farklı bölgelerinde yeni proje çalışmaları yapmayı düşündüğümüz için yeni görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Coruh İnşaat olarak nasip olursa birden fazla projemizle Samsun’da birçok yerde yer alacağız” dedi.

İŞİMİZDE İDDİALIYIZ VE HER ZAMAN ARKASINDAYIZ

İnsanların yaşam kalitesini arttırabilmek adına her projelerinin en ince detayına varana kadar hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Serdar Çoruhlu, “Biz 70’li yıllardan bugüne temelden yetişip geldiğimiz için diğer müteahhitlere nazaran ustalık işleri ve detaylara özen gösteriyoruz. İnsanların yaşam kalitesini arttırabilmek adına en ince detaylara varana kadar hassasiyet göstererek projemizi tamamlıyoruz. Yaptığımız işin kalıcı olması anlamında ise iddialıyız. Yeni yatırımlarımızı artık Samsun’da yapıyoruz. Yaptığımız işin kalitesine ve kullandığımız malzemelere özen göstererek, insanların hayatını kolaylaştırabilecek yaşam alanlarını oluşturuyoruz. 50 yıldır sektöründen içinde olan biri olarak daha önce yaptığımız hiçbir projede herhangi bir şikâyete rastlamadık. Ufak tefek sıkıntılar olduğunda bile her zaman işimizin arkasındaydık ve hep arkasında olacağız. Biz sadece bugün dairelerimizi satmak anlamında düşünmüyoruz. İleriye dönük projelerimizle vatandaşlarımızın her istek ve ihtiyaçlarına açığız” şeklinde konuştu.  

EN ÜST SEVİYE MALZEME, KALİTE VE FİYAT

Samsun’da ki inşaat projesi hakkında malzeme, kalite ve fiyattan bahseden Çoruhlu, “Samsun’da ki ilk projemizde 6 araçlık kapalı, 12 araçlık açık otoparkımız mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkımız, kamelya bölümlerimiz, binamızın her yerinde 24 saat çalışır kamerayla güvenlik sistemlerimiz, bina katlarımızda ses geçişlerini önleyen özel ses yalıtımlı tuğlalarımız, cephelerimizde 150 dans taşyünü ısı yalıtım mantolama kullandık. Mantolamanın üzerine tekrar betopan ve alüminyum kompozit cepheler kullandık. Bunların haricinde insanların yaşamlarını kolaylaştırmak için daire içi özelliklerinde tüm detayları düşünüp, belirli yerlerde prizler, özel çamaşır odaları, cam balkonlarımızda ısı yalıtımı yaptık. Pimapenlerimiz en üst seviyededir. Binamızda ki mobilyalarımızın tamamı MDF üzeri lake çalışmasıdır. Seramiklerimiz birinci sınıf malzemeden, son modeldir. Mutfak tezgahlarımız birinci sınıf granittir. Lavabo aksamlarımız ise Creavit marka olup en üst seviyede malzemelerdir. Binamız konumu itibariyle hem şehir hem de deniz manzaralıdır. Dairelerimiz 135 metrekare net, 154 metrekare brüt kullanım alanına sahiptir. Özellikle yatak odalarımız ebeveyn banyolu yaklaşık 18 metrekaredir. Salonlarımız 32 metrekare, balkonlarımız ise 13 metrekare olarak gayet ferah ve kullanışlıdır. Her katta 3 daire bulunuyor. Daire yönü farklılığından dolayı, 400 bin lira ile 520 bin lira arasında dairelerimizi satışa sunmuş bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.11.2020 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe 2020-07-08 15:22:20

Ben hep ev hayali kuruyorum ama gerçekleşmesi çok zor 1+1 de olsa benim için çok büyük hayal.çünkü direk faizle krediye yönlendiriyorlar ama ben faize bulaşmadan istiyorum...elimde küçük bir peşinat var sonra kira öder gibi ödemek isterdim ama bunu kabul eden kaç inşatçı vardır ki neyse kolay grlsin başarılar diliyorum..