Doğal ve Yöresel Lezzetin Adresi : Tanrıkulu Şarküteri

Tanrıkulu Şarküteri, tam 16 yıldır doğal ve yöresel lezzetleriyle Samsun’da damak şöleni yaşatıyor.

Haberlinki
Haberlinki
12 Haziran 2020 Cuma 11:09
Doğal ve Yöresel Lezzetin Adresi : Tanrıkulu Şarküteri

Samsun’un İlkadım İlçesi ile Atakum İlçesinde olmak üzere toplamda 3 Şubesi bulunan Tanrıkulu Şarküteri, 16 yıldır doğal ve yöresel lezzetlerini Samsunlularla buluşturuyor. Tansiyon hastası müşterileri ile diyet yapan müşterilerine özel olarak lor peyniri getiren Tanrıkulu Şarküteri, Erzincan tulumundan yöresel zeytin çeşitlerine varana kadar her damak tadına hitap eden doğal lezzetlerin en kalitelisini Samsunlulara sunarak dikkat çekiyor.

TAMAMI DOĞAL VE YÖRESEL

Tanrıkulu Şarküterinde uzun yıllardır hizmet veren, merkez şube sorumlusu Zeki Soyyiğit, “Tanrıkulu Şarküteri olarak 16 yıldır hizmet vermekteyiz. İlkadım’da Demirciler yokuşu, kilise kavşağı ve Atakum’da Alparslan bulvarı olmak üzere toplamda 3 şubemiz vardır. Müşterilerimizin talepleri üzerine ilerleyen zamanlarda şube sayımızı arttırmayı düşünüyoruz. Ürünlerimizin tamamı sağlıklı, doğal ve yöreseldir. Mesela Erzincan’dan özel olarak getirdiğimiz tulumumuz, Ezine peynirimiz, Tereyağımız, tuzsuz ve yağsız olarak tansiyon hastalarına ve diyet yapan müşterilerimize özel Edirne’den getirdiğimiz lor peynirimiz, pastırmamız ve yöresel zeytin çeşitlerimiz gibi daha birçok ürünümüz mevcuttur” diye konuştu.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANA ÇIKARTIYOR

Sağlık, hijyen ve lezzet konusunda hassas olduklarını ifade eden Soyyiğit, “Biz burada kesinlikle bütün doğal ve yöresel ürünlerin en sağlıklısını ve kalitelisini müşterilerimize sunuyoruz. Her müşterimizin damak zevkine hitap eden lezzetlerimiz bulunuyor. Kendimizin yemediği hiçbir şeyi müşterilerimize sunmuyoruz. Tamamen katkısız ve doğal ürünleri tercih ediyoruz. Tabi ki her işletme müşteri memnuniyetine elinden geldiğince özen gösterir. Fakat biz diğer işletmelere göre daha fazla özen gösteriyoruz diyebilirim. Bizim lezzetlerimizden memnun olmayan müşteri sayımız bile çok azdır. Hatta yok denilebilecek kadar. Ürünümüz sorunlu ya da değil, müşteri memnuniyeti açısından mutlaka yardımcı oluyoruz. Ayrıca sağlık, hijyen ve lezzet konusunda hassasız. Dolayısıyla Samsunlu halkımız da bizi ön plana çıkaran her zaman müşteri memnuniyetimiz olmuştur” dedi.

Son Güncelleme: 10.11.2020 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.