Okul Öncesi Eğitimde Yeni Boyut

Okul Öncesi Eğitimde Yeni Boyut

Haberlinki
Haberlinki
30 Eylül 2020 Çarşamba 15:29
Okul Öncesi Eğitimde Yeni Boyut

Okul Öncesi Eğitimde Yeni bir Boyut

Karasamsun Mevkiinde bulunan Binbir Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi konumu itibari ile çocuklara huzurlu bir ortamda eğitim imkanı sağlıyor. Pandemi sürecine tam uyum sağlanarak hazırlanan sınıflar, Geniş ve eğlenceli bahçesi sayesinde velilerin tercih sebebi olan binbir çocuk kreş ve gündüz bakım evi yeni eğitim ve öğretim döneminde de öğrencilere kapılarını açtı. Bir çok farklı branşta eğitimler veren binbir çocuk aynı zamanda çocuklara psikolojik destek hizmeti’de sağlamakta.

Binbir çocuk kreş ve gündüz bakım evi yöneticisi Gülnur Cılanbol Şahinoğlu;

Tüm personellerimiz anne şevkati ve sıcaklığı ile çocuklara yaklaşmakta, onları eğitirken evinin sıcaklığını hissettirmektedir.
Her öğrencimizin fiziki ve sosyal gelişimi okula kayıt edildiği günden itibaren düzenli olarak izlenmekte ve çocuklarımızın gelecek kuşaklara aktif, bağımsız, yaratıcı, gözlemci ve zihinsel potansiyellerini kullanabilen birey olarak yetişmesi için okulumuzda çoklu i aktif öğrenme sistemi, high scope teknikleri uygulanmaktadır dedi.

Aynı zamanda Zorlu pandemi süreci boyunca okulun tüm hijyen önlemlerinin alındığına vurgu yapan Şahinoğlu velilerimiz çocuklarını gönül rahatlığı ile okulumuza kayıt edebilir, okulumuz tüm hijyen kurallarına göre güncellenmiş olup, eğitimlerimiz bu kurallar çerçevesinde verilmeye devam etmektedir dedi.

Geniş ve eğlenceli bahçesi ile öğrencilere huzurlu bir ortam da sağlayan binbir çocuk aynı zamanda Nurhayat Atik kontrolünde psikolojik destek hizmeti de vermektedir. Bu sayede; çocukların ruhsal gelişim takipleri yapılmakta, davranış özelliklerini belirlemek amacı ile testler uygulanmakta ve sonuçlar değerlendirilmektedir.  

Okul eğitim açısından da geniş bir yelpazeye sahip olmak ile birlikte deneyimli ve güler yüzlü personel kadrosu ile okuma – yazma hazırlıkları, İngilizce eğitimi, Fen ve Doğa etkinlikleri, Orff eğitimi, Drama eğitimi, Bale, Modern dans, Halk oyunları, Montessori uygulamaları ve Satranç eğitimleri vermektedir.

Çocukların beslenmesine büyük önem gösteren binbir çocuk yemeklerini profesyonel bir ekip ile  okul içerisinde günlük kalori ihtiyacına göre hazırlayıp çocuklara servis ediyor. Yemeklerde kullanılan ürünlerin hepsinin organik ve hiçbir katkı maddesi barındırmaması için büyük özen gösteriyorlar.

Yönetici Şahinoğlu son olarak; kreşimizde, çocuklarımızın en iyi eğitim alması amacının yanında, güvenlikleri ve konforları açısından üst düzey detaylar göz önünde tutulmuştur. Çevre yerleşim yerleri için kolaylıkla ulaşılabilecek konumu, fiziksel altyapısı, izlediği eğitim metodları ve profesyonel kadrosu ile Binbir Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi olarak hizmet vermekteyiz.

Bilimsel araştırmalar 0-6 yaş döneminin öğrenmede çok önemli olduğunu kanıtlamıştır. Erken çocukluk döneminde alınan eğitim öğrenme hızını oldukça arttırmakta ve tüm yaşam boyunca olumlu etkisi devam etmektedir.

Kendine güvenen, özgür, bağımsız kararlar alıp uygulayabilen, insani değerlere sahip, yaratıcı, girişken, etkili iletişim kurabilen, sorun çözebilen bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir dedi.

Son Güncelleme: 10.11.2020 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.